Inschrijvingsformulier voor "Het Roeland Alternatief 41.1"

Tussen 15 januari 2021 en 31 maart 2021


Ploegverantwoordelijke
Volledige naam
Straat + nr. + eventueel busnummer

Postcode Woonplaats
GSM / Telefoon
E-mail

Ploegnaam en Code
Ploegnaam
10 cijferige code

Type Wandeling

Hebt u er bezwaar tegen dat je gebruik moet maken van de trein om, bijvoorbeeld, na de wandeling, terug te keren naar je vertrekpunt?
Zou graag de wandeling "Het Roeland Alternatief 41.1" wandelen !

Enkele belangrijke punten.

Deelname aan deze wandeling is gratis.
Uw deelname is volledig op vrijwillige basis.
Dat wil zeggen dat er voor deze wandeling geen enkele verzekering door ons wordt afgesloten.
Je bent zelf verantwoordelijkheid voor de veiligheid van uzelf, en van uw medewandelaar(s). Tijdens de ganse wandeling zijn de gebruikelijke verkeersregels van kracht zoals die voor eender welke andere recreatieve wandeling van kracht zouden zijn.
Respecteer ook de locale regels. (bijv.: "honden niet toegelaten" en/of "niet betreden na zonsondergang" enz.)


Nadat we dit inschrijvingsformulier volledig ingevuld van u hebben ontvangen krijg je van ons, via email, de startopdracht toegezonden (vanaf 11 januari 2021) en kan je zelf kiezen wanneer je "Het Roeland Alternatief 41.1" wil starten tussen 15/01/2021 en 31/03/2021.

Hou er ook rekening mee dat er tijdens je wandeling geen Roelandvriend aan de andere kant van de telefoonlijn zit maar een computer. Het kan dus zijn dat je iets harder naar de sms-codewoorden zal moeten zoeken i.p.v. ons te bellen om verder te kunnen.

Verder wensen we jullie een fijne wandeling én als je er niet zou kunnen aan weerstaan kan je ons altijd bedanken met een kleine vrije donatie! bankrekeningnummer BE10 8335-1661-6004 (Belfius - BIC:GKCCBEBB)