HET ROELAND ALTERNATIEF 41.1

Wat is "HET ROELAND ALTERNATIEF 41.1"

Beste potentiŽle wandelaar,

Het zal u niet verbazen dat gezien de verstrekkende corona-maatregelen van de voorbije maanden, het voor de Roelandvrienden zeer moeilijk was om een groots Roelanddropping event in elkaar te steken. Rekening houdend met een eventuele 'tweede golf' in het najaar, met misschien nieuwe maatregelen, leek het ons niet opportuun om voor 2021 tijdig een volwaardige 42e dropping in elkaar te steken.

Maar u, als jarenlange trouwe deelnemer, zomaar in de kou laten staan ligt ook niet in onze aard. Vandaar dan we een corona vriendelijk alternatief hebben uitgewerkt als een soort troostprijs tot we hopelijk in 2022 wel een echte 42e Roelanddropping kunnen maken.

We hebben wandelingen voorbereid van verschillende afstanden (kort +/-10km, midden +/-15km of lang +/-20km) die je individueel en/of met vrienden kan stappen in de periode tussen 15 januari 2021 en 28 februari 2021. De startpunten van deze wandelingen zijn geheim! en moeten eerst gevonden worden aan de hand van aanwijzingen die je bij je startopdracht ontvangt.
Daar er tijdens uw wandeling, geen Roelandvrienden, geen soepposten en geen aankomstzaal ter beschikking zal zijn zullen de opdrachten, die je nodig hebt om de wandeling tot een goed einde te brengen, voornamelijk door middel van sms berichten en downloadbare opdrachten (pdf formaat) worden aangeboden.

Hou er ook rekening mee dat er tijdens je wandeling geen Roelandvriend aan de andere kant van de telefoonlijn zit maar een computer. Het kan dus zijn dat je iets harder naar de sms-codewoorden zal moeten zoeken i.p.v. ons te bellen om verder te kunnen.

Enkele belangrijke punten.

GeÔnteresseerd ?

Als je graag 'HET ROELAND ALTERNATIEF 41.1" wil wandelen volstaat het om via e-mail een deelnamecode aan te vragen.
Let op ! dit is enkel mogelijk tussen 15 en 30 november 2020.

Eens je de deelnamecode hebt ontvangen kan je de inschrijving voltooien om je startpunt informatie te ontvangen alsook de link vanwaar je de nodige opdrachten kan bekijken en downloaden.

"HET ROELAND ALTERNATIEF 41.1" Inschrijvingsformulier